Vi på Canibus

Jenny 


Jenny har en gedigen bakgrund inom service- och säkerhetsbranchen samt militärt, där hon med utbildningar inom pedagogik och ledarskap bl.a. jobbat främst som instruktör för blivande soldater. Hon har förmågan att läsa av ekipage och guida dem genom eventuella svårigheter. 
Jenny lägger mycket tid på hundträning och analys av den, för att hundarna ska bibehålla och förbättra sina kompetenser samtidigt som träningsmetoder justeras och finslipas.
Fritiden spenderas helst utomhus, i skogen, på en vandring eller ett fjäll, givetvis med hundarna som sällskap.

Blacknecks C'Ös


Ös som han kallas till vardags är en stor belgisk malinois som inte nekar en utmaning.

Fullt ös, medvetslös är hans motto, något som passar hans namn perfekt.
Han är lättlärd och otroligt snabb på att lösa sina uppgifter. Även om det går fort när han söker så är han noggrann och lämnar inte någon yta ogenomsökt.

Trots sin unga ålder, endast 2,5år så har han bevisat att han kan sina dofter och sitt jobb och får han bara sitt kommando av hans förare Jenny så löser han det galant.

Canibus avancerat specialsök Blacknecks C'Ös
Canibus avancerat specialsök Whisky

Whisky


Whisky är en hund som vill massor men när hans förare vill ha detaljer vill Whisky helst bara att det ska gå fort. Att Whisky i regel 'nailar' sin uppgift även med fart är det dock ingen som tvekar på.

Whisky är en energisk och arbetsälskande belgisk malinois-korsning vars största styrka är sök där han får utrymme att jobba självständigt. När energin kanaliseras rätt i honom är det inget som undkommer hans nos.

Whisky har bott tillsammans med Jenny sen han var en valpracka och under deras 7år tillsammans så har det blivit många äventyr.