Våra kurser & utbildningar

Hund mot Granbarkborre - 1-årig

Från November till September sträcker sig vår egen framtagna utbildning till certifierat granbarkborre-ekipage. Vid träffar ca.1ggn/mån förmedlar vi kunskaper och erfarenheter om bl.a. hundens kapacitet, specialsök, granbarkborrens biologi, etologi och ekologi och mängder med praktiska övningar efter individuell stegringsplan.


'Nosaktivering till vardags' - Grund

På begäran så kan vi ordna en grundkurs i Avancerat specialsök där vi under två dagar ger dig en helt ny bild av din hunds kapacitet och din egen förmåga som hundförare. Ni startar med inlärning av en träningsdoft och avslutar med att prova på att söka i rum.

Bered dig på att bli överraskad!

'Nosaktivering till vardags' - Forts.

Vi kan även på begäran så kan vi ordna en påbyggnadskurs i Avancerat specialsök där vi under ytterligare två dagar bygger på den kompetens du och din hund som team lagt i grundkursen. Svårigheten ökar i takt med att ni blir säkrare tillsammans!

Inspirerande föreläsningar

Vi bjuder in föreläsare inom aktuella och relaterade områden avseende vår operativa verksamhet. Det spänner över alla möjliga områden, från Fysisk träning för arbetande hundar via Näringslära till Första hjälpen för hund. Givetvis finns också möjlighet att boka oss för föreläsning om att arbeta med Hund mot Granbarkborre. 


Privatträning

Vi håller även privatträning för flera ekipage inom såväl specialsök som lydnad och vardagslydnad.

Här finns möjligheten att sy ihop ett eget paket!

Läs mer under respektive flik.

Lydnadsträning canibus avancerad specialsök
Canibus avancerat specialsök foder
Lydnadsträning Canibus specialsök